To do

perjantai 7. tammikuuta 2011

Valokuvaus

Hääsivustoja selatessa tulee miettineeksi millaisia potretteja halumme muistoksi. Kuvaaja tulee olemaan tuttu ystävä joten sitä uskaltaa varmasti kertoa kaikki toiveet tarkasti. Muiden ihania ja tunnelmallisia hääkuvia:
kuvat: http://www.ever-ours.com/ ja http://www.stylemepretty.com/

Mietinnässä on se, että missä vaiheessa ns. viralliset kuvat otetaan. Studioon emme ole menossa vaan kuvat otetaan juhlapaikalla. Morsin on vahvasti sitä mieltä, että sulhanen ei saa nähdä tulevaa vaimoaan ennen vihkimistä, joten aamulla kuvia ei voi ottaa.
Vieraiden kannalta on taas tylsää jos kuvat otetaan heti vihkimisen jälkeen. Hankalaa...

5 kommenttia:

 1. Itse kyllä otattaisin kuvat ennen vihkimistä. Silloin ei ole vielä niitä jännityksestä aiheutuneita hikipisaroita ja naamakaan ei pahemmin kiillä heti aamulla :) Mutta tokihan tuo hankaloittaa, mikäli sulhanen ei saa nähdä morsianta ennen hoo hetkeä.

  VastaaPoista
 2. Viisaintahan se olisi joo tietenkin ennen vihkimistä kun on vielä naama kammattuna. Ja silloin vieraitten ei tarvis hermostua odotellessa meitä...:)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvaideoita =) pitäis itsekin kehitellä mihin sitä itsensä sijoittaa kameran kanssa

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  En löytänyt tiedoistasi sähköpostiosoitetta.

  Teen hääjuttua lehteen, ja kyselisin vähän lisätietoja järjestelyistänne.

  Pyytäisin sua ystävällisesti lähettämään viestiä mulle päin osoitteeseen

  raisa.mattila(a)helsinki.fi

  Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Hei, uusi lukija ilmoittautuu! Ihana blogi, teille tulee varmasti aivan ihanat häät :) Täällä Pohjois-Karjalassa vietetään häitä heinäkuun alussa, blogia saa käydä vilkuilemassa ;) Tsemppiä suunnitteluun!

  VastaaPoista